Radio 1

[Computers] 
Als twee bekende webloggers schrijven over hun perikelen met Radio 1 dan kan ik niet achterblijven. Ik heb ook het probleem dat als ik 's avonds Met het Oog op Morgen wil kijken, de ontvangst bar slecht is en flink ruist.

Daarom laat ik het vaak maar voor wat het is en kijk ik een aflevering van The Colbert Report of The Daily Show. Dat is ook leuk, maar het ontspant niet genoeg voor het slapen gaan.

Hoe blij was ik, toen Francisco van Jole berichtte over hetzelfde probleem op zijn weblog. Zo blij dat ik hem een mailtje stuurde met mijn instemming en een suggestie hoe dingen beter kunnen.
Hier middenin Delft is de ontvangst meestal ook ellendig. Het heeft ook iets met het weer te maken volgens mij. Nu in de zomer is het wat beter.

Ik zou niet zoveel problemen hebben met de slechte ontvangst als de webstream het deed. Wat boeit radio als je een iBook hebt, toch? Maar ik krijg de stream die op de site staat totaal niet aan de praat op een Mac.

Misschien weet jij of één van je lezers hier wat op. En jij zendt uit op Radio1. Kun je niet iemand daar hierover aanspreken?


Als reactie op FvJ komt Corrie (collega van FvJ) met een vergelijkbare post over Radio 1.

En nu dus ik ook met een bericht op mijn weblog aangezien ik tot nu toe geen antwoord heb gekregen op mijn mailtje van hierboven. Ik zou eerder geneigd zijn om in te tunen op een webstream dan om mijn radio aan te zetten maar dat kan niet. Op de site van Radio 1 staat een grote knop met: “Luister Radio1 Live” maar op een Mac is daar geen leven in te krijgen.

Francisco en Corrie werken allebei bij Radio 1 en maken daar godbetert een programma over internet. Je vraagt je af of zij niet zouden kunnen zorgen voor een webstream die werkt en niet ruist.

Geplaatst door alper at 2006-05-12 17:24 | Geef commentaar (2) | Trackbacks (0)

Opmerkingen

Re: Radio 1
Tja, bij Met het oog op morgen zie je alleen maar sneeuw. Dat is al zolang het programnma bestaat.
Geplaatst door: pebbe op May 12,2006 19:52


Re: Radio 1
En ik ben geciteerd op 2525!
Geplaatst door: Alper op May 14,2006 19:59


Trackbacks
Stuur trackback naar:http://www.alper.nl/blog/alper/623/tbping
Er is geen trackback.