Digitale Borrel in Delft

Ik wil binnenkort bijeenkomsten voor digitale creatieven regelen in Delft. Er zijn veel mensen die hiermee bezig zijn in Delft en veel ervan zijn onafhankelijk. Het is leuk en handig als je elkaar kent en weet wat de anderen bezig houdt.

Één vereiste voor zo’n evenement is een leuke venue met WiFi. Die zijn er in Delft niet of nauwelijks. Het enige wat in de buurt komt is Café Verderop en dat is best een aardig café maar niet zo handig gelegen en een beetje gesloten van opzet. Ik zoek het liefst iets in het centrum.

Wie weet wat, of is Delft echt zo’n achterlijk gat?

7 thoughts on “Digitale Borrel in Delft”

 1. Bierlokaal t klooster,

  niet officieel, maar het werkt wel super! gehost door het naastgelegen studentenhuis,
  Het bier is ook super, zo schenken ze mijn favorieten:
  karmeliet, groene duvel en blanche de namur, en veel meer.

  Sowieso een tof initiatief!

 2. Als ik ergens WiFi zoek, doe ik het meestal via Plazes. Ik zal het Klooster dan binnenkort eens gaan claimen.

  Ik ken ondertussen redelijk wat mensen in het Delftse en je ziet elkaar redelijk weinig als je niet meer bij dezelfde vaste werkgever werkt. Het idee is vrijdagmiddag een paar biertjes tussen 18.00-19.00 om het weekend in te luiden; niet te lang en geen verplichtingen.

 3. Klooster++ maar je moet zeker wel eerst ff checken of er niet een andere activiteit is want er zijn eigenlijk maar 2 relatief grote tafels, als die allebei bezet zijn wordt het niks.

 4. Oh, buiten? dan leent het park nieuwe plantage zich ook goed, wel een beetje hippy:

  Wireless, en je jaszak vullen met Jaeger blikken en tijgernootjes

 5. Ach, kan ook maar ik had meer in gedachten om het café te gebruiken als verzamelplaats en bron van bier en dan buiten het café te gaan staan of zitten.

  In Delfts autoluwe binnenstad zijn er een aantal café’s die zich hier goed voor lenen. Bijvoorbeeld Tango, de Pelikaan en ook het Klooster.

 6. Ik heb het WiFi bij het Klooster gisteren uitgeprobeerd maar ik kreeg buiten op het terras een erg zacht signaal wat net wel/net niet genoeg is voor een verbinding.

  De Weihenstephaner daarentegen was heel prima en daar gaat het uiteindelijk om.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.