Buitengewoon barre werkplek op de universiteit

Het internet op de TU Delft is nog steeds om te huilen. Hier in de Aula ligt het er elke tien minuten uit.

Daarnaast is de koffie hier zo ontzettend slecht dat ik neig de ‘barista’ over de toonbank te trekken en hem er met zijn neus in te drukken.

Ach.

8 thoughts on “Buitengewoon barre werkplek op de universiteit”

 1. Ik knap ook weer hard af op de TU. Gisteren een mailtje gekregen dat ik uit mijn ‘dossier’ blijkt dat ik mijn Master niet kan krijgen. I zou van 1 september 2002 tot en met 1 april 2003 uitgeschreven zijn geweest, maar heb wel tentamens gehaald in die periode. Uiteraard is dit onzin, maar toon dat maar eens aan op je bankafschriften van 4,5 jaar geleden. Gelukkig vond ik in 1 van mijn verhuisdozen een vergeeld bewijsje:

  Belachelijkste is nog wel, dat de betreffende tentamens die ik haalde voor mijn Bachelor waren, terwijl ik mijn Bachelordiploma al lang ontvangen heb.

  Helaas zijn dit soort ‘verassingen’ niet incidenteel.

 2. Toen ik daar in de 60er jaren kwam hadden ze zo’n geavanceerde bibliotheek dat ik mijn ogen uitkeek. Boeken die automatisch aan kwamen schuiven via lopende banden als je de titel invoerde, werd nergens vertoond. En dan nu zo’n slechte internet? en slechte koffie? treurig treurig!

 3. @Ninia: Sic transit gloria mundi

  @Eelke: Dit blog gaat beter worden maar dat is (net zoals bij jouw blog) een langzaam proces.

  Ik hoop niet dat ze bij mij ook op het laatste moment met zoiets aan komen zetten, maar ik zie ze er wel voor aan.

 4. Op de beestenmarkt is linksys wifi, van de week tijdens een biertje uitgeprobeerd, helaas nog niet geplazed. Het signaal is overigens niet op alle plekken even sterk. De suggestie van edit was alleen maar geplaatst om mijn spelfouten goed te praten;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.