Macbook ingeleverd

Ik heb vanochtend vroeg1 mijn Macbook ingeleverd bij LJS op de Lutherse Burgwal. Daarna koffie gedronken in Florencia, grappige tent en aparte interpretatie van het concept cappuccino.

In tegenstelling tot wat ik dacht krijg ik mijn Macbook niet in de loop van de dag terug omdat ze al vermoeden wat er mis is met de batterij, die meteen gaan bestellen en hem dan morgenmiddag met nieuwe batterij aan me teruggeven. Dat zou wel heel fijn zijn. Dan kan ik eindelijk die beloofde zes uur lang in het park zitten werken2

Geen ramp, genoeg te lezen3 en te doen4 waar ik geen Macbook voor nodig heb maar toch een beetje onwennig. En ik heb vandaag wel een paar leuke foto’s geschoten die tot het weekend zullen moeten wachten.

Dit brengt ook weer de vraag wel of geen AppleCare dichterbij. 1 jaar garantie op een laptop is aan de lage kant en zonder verlenging van de garantie wordt mijn Macbook een soort wegwerpproduct.

  1. Erg verdomde vroeg als je vier uur slaapt.
  2. Zodra het weer droog is.
  3. Nu aan het lezen The Tipping Point, Monocle #3, Foam Magazine en ik heb de Brug van Geert Mak gescoord.
  4. Dat ene vakje nog.

4 thoughts on “Macbook ingeleverd”

  1. Ze moeten de batterij bestellen en die komt vrijdag tegen elven binnen. Ik moet dus vrijdagmiddag of zaterdagochtend heen en weer naar Den Haag of iets verzinnen.

  2. Ja bij mij moesten ze de batterij ook bestellen, alleen kon ik voor een luttele 15 euro meteen een andere meenemen, en dan bestelde ze alsnog een vervanging, voor die, die ik meenam. 15 euro ipv een extra keer op- en neer naar denhaag is toch wel de investering waard?

  3. Bij mij geen optie. Ik heb vrijdag mijn laptop gewoon maar meegenomen en gezegd dat ze me moesten bellen als de nieuwe batterij er was. Ze konden me niet vertellen wanneer die batterij er dan zou zijn en alles leek redelijk wat moeite te kosten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.