Barre culi-ervaring bij de Albert Heijn

Net bij de supermarkt geweest voor ingrediënten om Robby Rodriguez’s recept te maken.

Zoals normaal bij de Albert Heijn hebben ze bijna niks.

Bakpoeder bestaat in Nederland geloof ik niet als concept. Ik daarvoor in de plaats maar zelfrijzend bakmeel genomen.

Maïsolie was er niet maar wel maïskiemolie, dat zal dan wel bijna hetzelfde zijn.

Tortilla’s die hier in de schappen liggen zijn van tarwebloem gemaakt in plaats van maïsbloem zoals in het recept. Dat zal wel liggen aan het feit dat we aan deze kant van de oceaan de meeste dingen met tarwe doen terwijl ze daar veelal maïs gebruiken.

Jalapeño-pepers zijn natuurlijk niet te vinden. Vervangen met lange rode pepers.

Kijken wat hiervan te maken valt.

7 thoughts on “Barre culi-ervaring bij de Albert Heijn”

  1. Volgens mij ligt het niet aan de bevoorrading, maar hebben ze dit gewoon niet. Albert.nl weet het ook niet te vinden.

    Enig idee waar in Delft je hieraan kunt komen?

  2. Het buitenlands vreten bak bij de wijlen Konmar was echt super voor dit spul – allemaal vage zooi, zelfs dingen die ze niet zomaar bij de toko hadden.

    Ik kan je overigens de toko op de papsouwselaan aanraden. Niet de roti tent (al hebben die ook dingen), maar degene aan de kant van het spoor, in de buurt van Domino’s (ligt tussen Domino’s en Rabobank). Daar hebben ze redelijk wat vage spullen, zoals bijvoorbeeld echte rijst (het type dat je 12 uur moet laten weken).

  3. Bij een natuurwinkel hebben ze een potje met bakpoeder, voor als je niet altijd gebruik wilt maken van de zakjes. (wijnsteenzuur bakpoeder) Succes ermee!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.