Plannen van de zomer

Ik moest afgelopen week studeren voor mijn laatste tentamen deze woensdag1 dus toen ging ik als vanzelf andere dingen doen.

Plannen maken voor van de zomer is bijvoorbeeld een leuk tijdverdrijf, bijvoorbeeld alle dingen die ik wil doen op een rijtje. zetten en zien waar er gaten vallen om veel te werken of op vakantie te gaan. Toen een beetje gezocht op low-cost airlines om te zien wat er mogelijk is in die gaten.

Vandaar ook deze Jaiku. Ik heb Turkije ondertussen wel genoeg gezien, maar het is een prima uitvalsbasis om de omliggende landen te bekijken en dan gaat mijn interesse niet uit naar de Europese kant.


Foto door xslim

Mijn moeder flipte bij het idee, maar hoe meer ik erover lees hoe veiliger, leuker en bijzonderder een reisbestemming Syrië me lijkt. Naar verluid buitengewoon vriendelijke mensen, ontzettend veel historische dingen te bekijken, geen massatoerisme en een kans om wat Arabisch in het wild te horen.


Foto door zerega

Ik word bij reisbestemmingen wel beïnvloed of er al mensen heen zijn geweest die ik ken. Georgië zou eventueel ook kunnen, maar het is redelijk ver weg en ik ken al mensen die daar geweest zijn.


Foto door Jungle Boy

Dus zodra blijkt dat ik mijn tentamen echt gehaald heb en ik dus vrij ben van half augusuts tot begin september, maar even wat tickets gaan boeken.

  1. in4012 Real Time AI and Speech Recognition wat ik gruwelijk hard heb ingekopt.

5 thoughts on “Plannen van de zomer”

  1. Dat is niet eens het Krak, maar Syrië zit vol met dit soort hele heftige kastelen en andere historische dingen maar dan zonder de stortvloed van toeristen.

    Nog een speciale reden om daarheen te willen?

  2. Jeugd fascinatie met ridders en kastelen denk ik 🙂

    En volgens mijn ridders- en kastelenboek ging er niks boven ‘t Krak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.