Tacos, een verslag

Hier nog even de foto’s van de tacos van laatst. Het was erg lekker maar het kan nog verbeterd. Foto’s maken terwijl je aan het koken bent is niet handig.

Fijn om nu te weten hoe je tortillas met ei en aardappel maakt. In Spanje overal te krijgen, een eenvoudige maar erg lekkere snack.

De tortillakoeken zijn niet heel goed gelukt1 maar ze waren nog steeds stukken lekkerder —en minder rubberachtig— dan de dingen die je in de supermarkt koopt. Het maken van je eigen brood geeft ook een goed gevoel.

Verkruim de boter door de bloem:

Laat de deegballetjes even rusten:

Snij een tortilla in blokjes:

Bak de aardappelen in de maïsolie:

Rol de koeken uit en bak ze:

En stop ze in een geïmproviseerde tortillahouder:

Bak de twee smaken tortilla. Met aardappel:

Met tomaat-ui-peper:

En eet het op:

  1. Waarschijnlijk door het gebrek aan bakpoeder. []

2 thoughts on “Tacos, een verslag”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.