Gebrek aan inhoud

Sorry voor de weinige berichten alhier maar de tijd en verbinding om te schrijven houden hier in Syrië niet over. Bijna iedereen hier zit op dial-up dus foto’s zitten er al helemaal niet in. Wat ik er nu over kan zeggen is dat het een mooi en apart land is.

Wat wel wat makkelijker blijkt om bij te houden is mijn microblog op Jaiku waar ik af en toe dingen die in me opkomen neer klad.

Vandaag het Krak des Chevaliers bezocht, wat inderdaad net zo’n indrukwekkend kasteel is als mensen zeggen dat het is. Op dit moment is mijn maag wat overstuur en ik zit er nog over na te denken of ik morgen naar Lattakia ga op de weg terug of wat verder nog Syrie in trek.

One thought on “Gebrek aan inhoud”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.