Fusion is niks voor mij

Gisteren een nieuw fusion restaurant/coffee-corner/danscafé/concept hier in Delft uitgeprobeerd: Yamamoto. Het ziet er aardig uit maar een ingewikkelde menukaart die niet veel toevoegt (mijn recensie).

Oliver and Reinier share a moment

Wokgerechten kun je fijner bij de Daily Wok kopen, Dim Sum beter in Den Haag1, sushi beter bij Happy Sushi of een andere conveyor belt en Thai het liefste bij snackbar Bird. Bij elk van die plaatsen krijg je significant meer voldoening voor €24.

Dinner at Yamamoto

De aankleding, locatie en het uitzicht zijn wel erg mooi, dus als dat je ding is moet je vooral een keer gaan kijken. Het danscafé is nog niet open, maar dat zou nog weleens iets kunnen worden. Delft is op het gebied van uitgaan zwaar ondergeserveerd.

Dinner at Yamamoto

  1. Denk ik. Ik moet nog een keer gaan Dim Summen.

2 thoughts on “Fusion is niks voor mij”

  1. “Fusion is confusion” heb ik een kok wel eens horen zeggen.

    Het enige Asian fusion restaurant wat ik tot nu toe de moeite waard vond is A-Fusion op de Zeedijk in A’dam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.