Zonsondergang over Palmyra

Ik heb geen idee hoe ik zo snel een Quicktime embed op dit blog plak. Vimeo even uitgeprobeerd wat een goede videosite is maar het FLV formaat is nog steeds redelijk bar qua kwaliteit.

Sunset over Palmyra from Alper Çugun on Vimeo.

Dit geeft een aardige indruk, maar kijk liever het filmpje op de volle resolutie.Toen we de zonsondergang over de ruïnes van Palmyra bekeken heb ik mijn camera neergezet op een rots en met stopwatch en afstandsbediening heb ik elke minuut een foto genomen. Het resultaat is volgens mij best aardig.

2 thoughts on “Zonsondergang over Palmyra”

  1. Aha, ik had wel wat WordPress plugins zien staan, maar ik had duidelijk geen tijd of zin om uit te zoeken en proberen welke nou zou werken.

    Wat vind je van het filmpje?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.