Muziekverveling

Ik heb nu mijn shuffle en mijn Sennheiser en dat zijn onder de dingen die ik altijd bij me heb. Geen stilte aan mijn kop.

The items we carry

Alleen dag in dag uit hetzelfde luisteren gaat vervelen. Juli, KT Tunstall, Wir sind Helden, Death Cab for Cutie, Calexico, Radiohead, Kanye West, The Fray; ze zijn allemaal erg tof, maar nu even genoeg gehoord. Ik probeer allemaal nieuwe CDs uit, maar indiepop, postrock, R&B, electronic funk, singer songwriters; whatever, er zitten erg weinig blijvertjes tussen.

Het is donker buiten en misschien is een ander repertoir wat meer gepast. Ik ga het de komende tijd proberen met (soms) eeuwenlange blijvertjes op mijn shuffle: Bach, Mozart, Verdi, Puccini1 en Shostakovich. Zolang het maar niet stil is.

  1. Misschien pik zo ook nog wat Italiaans op.

3 thoughts on “Muziekverveling”

  1. Ha, ik heb precies hetzelfde probleem. Mijn gewonnen shuffle kan net te weinig muziek bevatten zodat ik alles uit het hoofd ken. Misschien wordt het toch tijd voor Nano. Misschien ook wel beterm, gezien de verhoudingen qua shuffle en koptelefoon 😉

  2. Nog iets anders wat ik bedacht had, was om iets van 5000 greatest hits in een iTunes playlist te zetten en op elke sync je shuffle willekeurig te laten hervullen. “Life is random” was het toch?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.