Schilderen in kleur

Na al het grondwerk, vandaag me maar aan wat kleur gewaagd. Kleuren kiezen is lastig en dan met de laptop naar de GAMMA om de juiste tint te laten mengen zorgt toch wel voor verrassingen. Ik had uit Kuler het kleurpalet Firenze gekozen1. Bij de Gamma heten die kleuren poetisch genoeg: Kans en Verandering.

Dit lijkt er wel op al had ik het idee dat het groen minder blauw en meer groen had moeten zijn. Ik ben toch blij met het uiteindelijke resultaat. Een mooie volle kleur en ik werd danig depressief van al dat wit overal2. Nu nog één muur oranje schilderen en het wit bijwerken en de muren zijn af!

  1. Handig die Flash-applicaties zonder permalinks.
  2. En het doet ook pijn aan je ogen.

2 thoughts on “Schilderen in kleur”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.