Sleuteloverdracht

Vanmiddag een flinke stapel papier waaronder mijn huurcontract ondertekend en de sleutels van mijn nieuwe huis gekregen.

Keys

De planning is op het moment:

Deze en volgende week opknappen: Muren schilderen/behangen, vloer doen, vloerbedekking regelen. Dit weekend al mijn troep uitzoeken en misschien mijn boeken en andere spullen die ik niet vaak nodig heb inpakken. Het weekend van 12-14 oktober zit ik in Hamburg op capoeiraweekend dus dan ligt de boel stil, maar uiteindelijk het weekend van de 19e oktober verhuizen en house warmingfeest.

Wat heb ik acuut nodig? Een clue over hoe de boel te kleuren/stofferen, een koelkast en dozen.

Voor de rest van de spullen heb ik een lijst zo lang als mijn arm1 maar dat komt allemaal nog wel.

  1. Ik moet bijvoorbeeld een hele keuken, woonkamer en slaapkamer inrichten vanaf nul.

One thought on “Sleuteloverdracht”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.