In bedrijf

Na veel nadenken en schrijven heb ik dan eindelijk een enigzins presentabele website waar ik mij zakelijk kan manifesteren. Boodschappen van anderen helder formuleren is één ding, voor je zelf is het een stuk moeilijker.

Het domein had ik al een tijd geclaimed: http://aardverschuiving.com en het leek me ook wel een passende titel voor een internet-/nieuwe media-eenmanszaak. Commentaar is altijd welkom. Het concept is continu in ontwikkeling en kan altijd veranderen. Wie weet, misschien komt er ooit zelfs een grafisch ontwerp op.

Zonder site wisten mensen mij ook al te vinden, maar een samenhangend geheel waar anderen naar kunnen verwijzen is toch wel fijn. Dus http://aardverschuiving.com voor alle inkomende links, interessante gesprekken en leuke opdrachten. TEST

3 thoughts on “In bedrijf”

  1. Ziet er keurig uit (een visual design zou een leuke toevoeging zijn, maar mijn zakelijke thuis is ook wat spaarzaam geef ik toe.) Veel succes!

  2. Het ziet er netjes uit maar wel wat erg clean. Misschien niet de beste visite kaartje voor je kunsten? Verder validate je CSS niet (ja ik ben een mierenneuker),

  3. Jongens bedankt voor de feedback.

    Omdat jullie allebei OpenID gebruiken, komen gek genoeg jullie namen niet door. Ik zal vanavond even het blog en de wpopenid+ plugin updaten en kijken of de boel dan opgehelderd is.

    Niet-valide CSS is op zich geen enkel probleem maar ik heb het toch maar gerepareerd. Het was een vrij suf foutje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.