Buitenhof is weer begonnen

Door het drukke leven en het niet hebben van een televisie heb ik gemist dat Buitenhof weer begonnen is. Doordat je geen televisie hebt mis je gezamenlijke events zoals (live) uitzendingen en is het makkelijk om dingen te vergeten.

In die laatste Buitenhof een column van Max Pam -een van de scherpste pennen van Nederland1- die Balkenende terecht zet. Onze premier zal hier weinig aan lijden, wacht op zijn vergoeilijkende lachje in zijn volgende televisieoptreden.

Over het niet kunnen volgen van televisie: eigenlijk wil ik het ook niet meer volgen. Net zoals ik geen Nederlands dagblad2 hoef om op de hoogte te zijn van het wereldnieuws, heb ik ook de publieke omroep niet meer nodig3. Er is zoveel content, en ook zoveel zoveel betere content.
Het enige dat ik zou willen is een RSS-stream van het enige programma wat de moeite waard is: DWDD met daarin werkende fragment clips4 waardoor ik in mijn eigen tijd door een uitzending heen kan. Is dat zoveel gevraagd?

Erwin Blom gaat weg en vraagt tips voor de omroep. Ik heb uit jarenlange frustratie geput en er twee aangeboden.

  1. De andere is Karin Spaink
  2. New York Times en the New Yorker FTW
  3. Bittorrent is een veel klantvriendelijker distributiemodel.
  4. Het liefst h.264 in een zinnigere container dan die ASF-troep

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.