Leeslijsten

Van de week bij de IKEA een klein kastje gekocht om mijn boeken dichter bij de hand te hebben.

Books

Dat is ongeveer een verzameling boeken waar ik aan begonnen ben (sommigen waarvan ik nog uit wil lezen, anderen…), boeken die ik op dit moment lees en boeken die binnenkort gelezen gaan worden.

Om dit soort lijsten handig bij te houden kwam ik via Michel de site goodreads tegen. Je kunt lijsten van boeken bijhouden, wanneer je ze hebt gelezen en wat je ervan vond. Dit alles met een sociaal sausje1, al ken ik denk ik niet meer dan 5 mensen die boeken lezen2.

Ik lees dus een berg zelfstudie dit jaar met daarnaast een regime van gewone fictie om te komen tot het minimum van 52 boeken. Ik zit al aardig op schema en ik heb vandaag in de trein tweederde van Extremely Loud & Incredibly Close gelezen.

Update: Goodreads haalt het qua functionaliteit niet bij Anobii. Dus daarom zit ik daar nu (username: alper) en heb er een groot deel van de boeken die ik heb gelezen ingevoerd.

  1. Wordt lid en wordt mijn vriend!
  2. D.w.z. die serieus boeken lezen en/of serieuze boeken lezen.

4 thoughts on “Leeslijsten”

  1. Wauw! Anobii is ervaringsgewijs mooi en af en ze hebben een intelligente afhandeling van het meertaligheidsprobleem (ik lees boeken in temminste 3 talen).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.