The Most Majestic

Een tijdje geleden had ik een site gezien met de Lavazza 2008 kalender “The Most Majestic” erop met exuberante koninklijke dames die Lavazza espresso drinken geschoten door Finlay Mackay12.

Lavazza

Op de terugweg uit Berlijn aten Tijs en ik in een Rasthof ergens voor Hannover en namen na het eten3 een dubbele espresso4 aan de Lavazzabar5. Op de balie stond deze kalender en toen ik hem opmerkte kregen Tijs en ik allebei er eentje van de koffiedame.

  1. Wat trouwens een erg goede fotograaf is.
  2. Ik schrik me dood. Ga naar gallery shinjyuu op Mackay’s portfolio en klik naar de voorlaatste foto. Wees gewaarschuwd.
  3. Ik een spectaculair grote currywurst.
  4. Ik ben voor thuisgebruik geen fan van Lavazza, maar versgemalen uit een groot apparaat is het best ok.
  5. Het lijkt erop dat Lavazza een flink contract heeft gescoord voor Duitse rasthoven want ik heb er meer gezien her en der. Tof dat snelwegrestaurants echte espressobars hebben. Dat houdt de Duitse truckers wakker.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.