2 thoughts on “Gasten en vis”

 1. Beste Alper,

  Dit is off-topic, maar ik kon je contactgegevens nergens vinden. Ik ben bezig met een bachelorscriptie over Boeddhisme op hyves en jou masters thesis is de enige universitair verantwoorde bron over Hyves die ik kan vinden. Ik heb je literature Report gevonden, maar zou graag je hele thesis lezen. Kun je me daarbij helpen?

  Met vriendelijke groet,
  Katinka Hesselink
  http://www.katinkahesselink.net

 2. Ik heb vijf kopieën van het verslag ingeleverd. Ze zijn op de TU waarschijnlijk in verschillende lades verdwenen, maar niet één op het internet dus…

  Raar dat er zo weinig over Hyves te vinden is. Ik denk wel genoeg over andere (Amerikaanse) netwerken.

  Stuur me een mail op alper@ dit domein en dan regelen we wel wat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.