Idiote week

Aan het herstellen van overvolle programma’s op dinsdag, woensdag en donderdag deze week. Zo dinsdag avond om 22:30 aangekomen op het Cultureel Centrum waar vrienden al een paar uur met flitsers, pocket wizards, softboxes en ander profi-spul zaten te spelen.

Direct begonnen te schieten met wel wat leuke resultaten:
Group

Strangling the Saint

Deze foto lijkt nogal op de wurging van de heilige Godelieve maar dat is gewoon toeval. Vrijwel elke gruwelijke manier van iemand doodmaken is weleens gebruikt om een heilige om te brengen. Ze waren best wel creatief in de Middeleeuwen. Ik zoek nog een complete lijst van heiligen en stervensomstandigheden1.

Student Schiet Student

Na de shoot de aanvraag ingeleverd voor het huurcontract van het kantoor en de volgende dag om 05:00 op, maar dat zijn andere posts.

  1. Wikipedia biedt niks.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.