Résumé de la semaine

De weken gaan hard. Zo hard dat het nu alweer vrijdagavond is.

Batizado Planeta Capoeira

Deze week werd voor mij voor een deel beheerst doordat ik maandag mijn schouder weer disloceerde. Zaterdag op het capoeira event nog geen vuiltje aan de lucht, maandag helse pijn. Daarna dus ook chronische pijn en beperkte bewegingsvrijheid en kracht. Chronische pijn is niet tof.

Meestal duurt dat een paar dagen voor het weer ok is, maar ik wil dat het nooit meer gebeurt1. Om meer kracht op te bouwen2 heb ik maar een abonnement op de sportschool genomen en ben gisteren wezen fitnessen. Morgen weer. Maandag weer capoeira, en misschien binnenkort surfen als het niet meer zo flat is.

Friday Afternoon Drinks

Daarnaast twee dagen deze week in Amsterdam geweest3, en gisteren en vandaag doorgebracht op kantoor. Nu nog wat opdrachten afmaken en morgen naar de Economies of the Commons conferentie in Amsterdam.

Ik ga van het weekend maar wat vakanties boeken, voor de nodige ontspanning.

  1. De medische technologie laat het vooralsnog afweten.
  2. Kracht en dislocatie-frequentie zijn omgekeerd evenredig.
  3. Deels voor niks maar Amsterdam op zich is al de moeite waard. Over mijn ervaringen in Latei alleen zou ik al bladzijden vol kunnen schrijven.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.