Rovende reporter

Afgelopen week donderdag en vrijdag was the Next Web weer in Amsterdam. Ik had met Tipit.to via de wedstrijd al kaartjes gewonnen maar Eelke en ik wilden geloof ik meer video maken. Voor Frankwatching1 hebben we toen een verslag van de eerste conferentie-dag in elkaar gezet.

Ik voor de camera en vragen, Eelke achter de camera en snijden. Het resultaat is tof:

Frankwatching @ The Next Web 2008 from Eelke D. on Vimeo.Het is erg leuk om te doen en mits goed gedaan2 kan het resultaat leuk zijn. Ik ben dus van plan om meer kennis en ervaring op te doen. Één van de dingen die ik al langer wil, is om als ik op reis ben korte video’tjes te schieten met mijn iSight, mobiel of Flip3 en die terplekke te uploaden, zeg maar cross-media burgerjournalistiek op locatie.

  1. Ik kwam Frank maandag tegen op het knap saaie Mobile Monday.
  2. Daar knijpt het hem een beetje bij de meeste online video.
  3. Nog te kopen.

2 thoughts on “Rovende reporter”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.