Tempo

De laatste paar weken gaan voorbij in een waas. Te weinig uren in de dag, aan het einde van de week heb ik geen idee meer welke dagen ik wat gedaan heb behalve dan dat het aardig wat geweest moet zijn.

Een maand geleden zat ik nog een beetje in mijn eentje thuis te dralen, nu heb ik opeens een kantoor met kantoorgenoten en meer werk dan ik weet waar te laten. Ik leer continu ontzettend veel dingen en mijn reisplannen beginnen vorm aan te nemen.

Perspective

Misschien toch handig om af en toe wat afstand te nemen1 en te kijken of de algemene koers de goede kant op gaat, maar het gevoel is goed.

In ieder geval als dit allemaal binnen een maand kan gebeuren2, ben ik benieuwd waar we over een maand mee bezig zijn. Met andere woorden: ‘Gasten, we gaan hard!’

  1. De titel van die foto was al ‘perspectief’.
  2. Ik zag net in mijn agenda dat ik twee weken geleden op buro ben gegaan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.