Away from office

Ik ben even een weekje naar Austin voor een woestijn-retraite met vakgenoten.

Update: SxSW is met gemak één van de beste algemene events waar ik geweest ben. De hoeveelheid en in sommige gevallen kwaliteit van de sessies dragen daaraan bij, maar nog veel belangrijker is de concentratie van mensen die hier aanwezig is.
Er is een absurde hoge concentratie hier van mensen die werken in ons vakgebied, dit maakt spontane en geplande ontmoetingen erg waarschijnlijk en is de voornaamste reden om hierheen te komen (het is toch niet mogelijk om alle sessies te zien en ze worden ook opgenomen en binnenkort online gezet).
Absolute aanrader dus als je Engels kunt en zelfredzaam bent. We zijn nu al met een recordaantal Nederlanders hier maar ik denk dat dat aantal nog een paar keer moet verdubbelen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.