Tokyo as slowdown city

Crucially, at street scale, on-street parking is not allowed, which opens up the streetscape for people, on foot and on bike, for conversation and activities, and yes, for moving goods and people around but as a secondary ‘enabling’ activity to the life of the street itself.

https://medium.com/slowdown-papers/18-from-lockdown-to-slowdown-tokyo-as-slowdown-city-822dc0b6f3cc

One thought on “Tokyo as slowdown city”

  1. Tokyo staat op mijn lijst van landen om te bezoeken. Leuk artikel om te lezen. De steden zien er niet alleen modern uit, maar ze staan in combinatie met hun cultuur. Je krijgt niet alleen mooi plekken te zien. Er is ook genoeg lekker eten om uit te proberen. Ik kan niet wachten om Tokyo te bezoeken.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.